Spilnu.dk Review

Spilnu.dk har et ganske fint udvalg af spillemaskiner på det danske marked. Størstedelen af spillemaskinerne er deres egne og er altså spillemaskiner du ikke finder andre steder. Et kendetegn er, at deres egne spillemaskiner er simple og sjove. Ofte kan det være en fordel at have et godt beløb at spille for, eftersom du får adgang til at vinde jackpots cirka hvert 10 minut efter vores erfaring.

Spillemaskinerne kører med satser helt ned til 10 øre pr. spin, så alle kan være med. En fed funktion er, at kasinoet automatisk husker det sidste spil du har spillet. Så hvis du var i gang med et spændende bonusspil aftenen før, kan du bare spille videre når du lige har tiden til det igen.

Pga. de simple regler og de lave indsatser er spillene rigtigt gode for nybegyndere. Hvis man er en mere garvet spiller, er det nok mere de klassiske NetEnt spillemaskiner, man vil gå efter. Der er et udmærket udvalg af disse, inklusiv Starburst, Finn And The Swirley Spin, Dazzle Me, med flere.

Med det i mente, så fejler spilkvaliteten dog ingenting. Udvalget af spilleautomater tæller både de store hits fra NetEnt, og unikke egenproducerede spillemaskiner. Så selvom udvalget ikke er stort, er der mange timers god underholdning at finde!

Gå til Spilnu.dk