Hestevæddeløb – dit overblik over spillet!

Hestevæddeløb med fart over feltet!

Er galop, trav og andre stilarter ikke lige noget for dig, men vil du i stedet have fuld fart over feltet, og heste der løber stærkere end vinden blæser? Så er heste betting helt klart noget for dig. Med spil på heste får du det bedste fra to verdener – suset, når hestene løber rundt på banen, men også spilleglæden ved at oddse og se dine gevinster blive større. Hvis du på nuværende tidspunkt spiller på fodbold eller anden sport, så skulle du tage at åbne armene for heste betting, der kan bringe masser af glæde ind i dit spillehjerte. Hestespil bliver endnu større, end det allerede er, efter nytår, så du kan godt begynde at glæde dig. Fra 1. januar 2018 er der nemlig ikke længere eneret til Danske Spil, når det gælder udbud af hestespil. Masser af bookmakere kan nu åbne op for heste betting, og det er helt klart til din fordel. Bliv meget klogere på heste, odds og spil lige her, så du er klar, når det snart går løs.

Enkeltspil på heste

Når du vil spille på heste, er der rigtig mange forskellige måder at spille på. Du kan holde til de mere simple spil, hvor du blot skal forudsige en vinder eller en plads i et enkelt løb. Eller du kan begive dig ud i kombinationsspillene, hvor de store gevinster gemmer sig, hvor du skal forudsige udfald i flere forskellige løb. Når du kaster dig ud i kombinationsspil, bevæger vi os mere og mere over i lottochancerne, da det er ufatteligt svært at forudsige f.eks. vinderen af syv forskellige hesteløb. Men det er ikke umuligt, så giv ikke op endnu. Her får du et meget bedre overblik over, hvilken form for heste betting, du skal kaste dig ud i.

De mest simple former for heste betting er vinder- og pladsspillene. Når du spiller Vinder, skal du forudsige den vindende hest i løbet. Alt efter hvilken hest du vælger, kan du få lave eller høje odds. Du har måske set på film, at der nogle gange spilles på den undertippede hest, hvorefter der vindes store penge. Det kan også blive tilfældet hos dig. Udover Vinder findes Plads. I Plads får du de højeste vinderchancer, men de laveste odds. Her skal du gætte en hest, der ender i top tre. Det er lige meget, om hesten er nummer et, to eller tre – den skal blot være blandt de tre heste, der krydser stregen først. Så hvis du gerne vil starte med at vinde lidt og få en god følelse, så er det helt klart Plads, du skal kaste dig over. Kombinationen af de to spil findes under navnet V/P, Vinder og Plads, hvor du forudsiger den vindende hest og en hest, der ender i top tre. Hvis det er disse mere simple spil, der fanger din interesse, så kan du hurtigt og nemt komme i gang. For kun 10 kr. pr. hest kan du spille Vinder, Plads eller V/P.

Nu stiger vi en lille smule i sværhedsgrad med spillene Tvilling, Trio og Raket. Her skal du holde tungen en smule mere lige i munden. I Tvilling forudsiger du de to heste, der vil blive nummer et og to. Rækkefølgen er ligegyldig – det skal blot være de to første heste, der krydser mållinjen. I Trio skal du være lidt mere præcis, da du skal spå om pladserne et, to og tre. Du skal nøjagtigt kunne sige, hvem der bliver nummer et, to og tre i løbet. Rammer du rigtigt, kan du vinde rigtig gode præmier. Kan du ikke helt bestemme dig for, hvilken hest du vil spille på, så er Raket noget for dig. Raket giver dig nemlig mulighed for at spille på 2-10 heste på samme tid. Rammer du de rigtige udfald på alle heste, så ligger der en stor præmiesum og venter på dig.

Kombinationsspil i heste betting

Nu er du introduceret til de mest simple spil inden for hestesport, men når du hører om de helt store førstepræmier, så er det fra kombinationsspillene. At spille på heste er nemlig ikke altid simpelt og hurtigt. Der kan være rigtig gode penge i at spille på fire løb eller mere. Læs mere om V4, V5, V65 og alle de andre lige her.

V4 er spillet, hvor du skal kende vinderen i fire forskellige løb. Løbene er udtaget på forhånd, så du kan altså ikke selv vælge, hvor du vil oddse. Derudover findes der V5, hvor du skal kende vinderen af fem forskellige løb i stedet for fire – ellers er spillet det samme. Alle dine gæt skal være rigtige, og med en hel rigtig kombination kan du vinde gode præmier.

V64 og V65 spilles ved, at vinderen findes i seks forskellige løb. Forskellen ligger i, at der i V64 spilles om tre gevinstpuljer, mens der i V65 spiles om to gevinstpuljer. V75 handler om at kende vinderen i syv forskellige løb, mens V86 er i otte forskellige løb. Det kan altså hurtigt blive rigtig kringlet, så hold øjne og ører åbne, inden du begiver dig ud i kombinationsspillene.

Er det kombinationsspillene, der lokker mest, så skal du da lige have en gevinsthistorie med oveni hatten. Den helt friske en af slagsen. I oktober 2017 var der nemlig en meget heldig spiller fra Danmark, der kunne gå grinende hjem fra banken. Han havde spilet på seks heste i et V64-spil. Efter spillet kunne han inkassere knap 700.000 kr. Dermed er heste betting altså ikke bare en hobby, men også en levevej, hvis man ved, hvad man spiller på. V75 er det hestespil med de største præmiesummer i Norden, hvor du kan vinde en jackpot på helt op til 70 millioner kr. Når du har forudset syv rigtige heste på din kupon, vil du være med i trækningen om jackpotten, som minimum ligger på 16 millioner kr. Ikke dårligt vel?

Harryboy til de hurtige

Føler du dig stadig ikke helt tryg ved heste betting, og mangler du lidt ekstra know how? I hestesporten kan du meget hurtigt få en hjælpende hånd fra eksperter, der kender hestene. Ligesom Lynlotte kan du spille en Harryboy, hvor hestene allerede er sat ind på din kupon. Det er ikke tilfældigheder, der styrer det, da du får et bredt sortiment af de heste, der menes at vinde, men også nogle af de undertippede, så du har en god chance. Vil du bare i gang med heste betting, så prøv en Harryboy, hvorefter du er med i kapløbet om præmierne. Hele stemningen og suset fra heste betting skal opleves, hvad enten det er i virkeligheden eller online.

Selvom du spiller online, behøver du ikke gå glip af resultater eller live streaming. Du finder masser af live streaming på nettet af hestesport, og dine resultater kan du også finde online. Du skal derfor ikke føle, at du misser noget ved at spille online, for der er masser sjov, der ligger og venter på dig.

Er du klar til heste betting?

Det varer ikke længe, før det går løs. Efter nytår slippes alle monopoler på hestespil, og der vil blive åbnet op hos mange forskellige bookmakere. Hvor vil du spille henne? Du vil blandt andet kunne finde hestespil hos Unibet, som er en rigtig god udbyder af spil i forvejen. Nu tilføjer de blot endnu mere til spilsortimentet, så deres kunder absolut ikke kommer til at kede sig.

Men inden alle hestene slippes løs, og du åbner pengepungen, så er det en rigtig god idé at sætte sig ind i hestesporten. Ligesom når du better på fodbold eller håndbold, så har du en god baggrundsviden. Du spiller heller ikke dine penge på et hold fra Egypten, som du aldrig har hørt om. Derfor handler det om at læse om hestene, deres jockeys, holdene bag og de tidligere løb. Så danner du dig nemlig en god fornemmelse af, hvor hestens form er lige nu. Dermed bliver det væsentligt nemmere at spå om pladserne i de forskellige løb.

Så nu er det bare med at forberede sig og lære de forskellige spilformer at kende. Find ud af, om du er mest til enkeltspillene eller kombinationsspillene. Hvis du har en god følelse i maven, så er det bare med at kaste sig ud i det. Nogle af spillene på heste kan spilles for ned til 50 øre, så det er ikke den store pengepung, der skal frem. For meget få penge kan du opleve mange timers sjov, helt uden at røre en finger. Start med en Harryboy, kast dig derefter over et Plads-spil og gå så ellers i gang med at jagte de store gevinster. Med de store præmiesummer er det svært ikke at blive fristet af heste betting. Du har noget at glæde dig til i det nye år.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply